avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Titlul de proprietare s-a emis pe numele numai unuia dintre coproprietari.
Constituie aceasta o piedica pentru iesirea din indiviziune ?
Cel mai recent răspuns: Wien , utilizator 17:03, 21 Februarie 2010
Nu. Puteti face iesirea din indiviziune fie prin partaj voluntar fie prin instanta daca nu va intelşegeti.

DVS DORITI SA PARTAJATI IMOBILELE CUPRINSE IN TITLU DE PROPRIETATE?
daca da, atunci trebuie modificat titlu de proprietate in sensul inscrierii a tuturor proprietarilor, banuiesc mostenitori
daca pe titlu apare un singur proprietar in viata, atunci nu se poate pune problema iesirii din indiviziune
astept detalii
au trecut 15 ani de la deces .cum se va calcula ? valoarea banilor de atunci sau |Acum?am fost plecat din tara si cumnata afacut ce a vrut..........VA MULTUMESC
Impreuna cu bunica materna si fratele meu am cumparat o casa inainte de 1989.
In 1999 s-a eliberat un titlu de proprietate pentru terenul aferent constructiei doar pe numele bunicii.
Bunica mea este in viata.

Alte discuții în legătură

este posibila iesirea din indiviziune ? taticu100 taticu100 Fratele meu are urmatoarea situatie: sotia lui, impreuna cu fratele ei si mama lor au primit 2 Titluri de proprietate pentru 5 ha provenite de la bunicul lor. ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate ContSters127894 ContSters127894 Buna seara.Bunicii mei au avut cateva hectare cu pamant.Mama este singura mostenitoare(titlul de propietate este pe numele bunicilor decedati). Cum pot ... (vezi toată discuția)
Se da urmatoarea situatie: s-a dezbatut succesiunea dupa bunici ... mokko mokko Se da urmatoarea situatie . Sa dezbatut succesiunea dupa bunici cu 2 copii , tata (decedat ) si matusa . In momentul de fata pe certificatul de mostentor ... (vezi toată discuția)