Dupa ce un DOSAR a stat 2 ani intr-o instanta de fond ( JUDECATORIE ) , (RECLAMANTA uzind de toate procedurile din C.Pr.Civ.pentru a produce dovezi in favoarea ei )am reusit in calitate de PARAT sa am o solutie favorabila .
Parata a facut recurs .
Tribunalul a constatat ca nu a fost competenta material Judecatoria ( CAUZA EVALUABILA IN BANI ) si a anulat sentinta JUDECATORIEI si a retinut dosarul pentru judecare , pe fond ,din nou .
Pe aceleasi probe ( parata a cerut repetatea unor probatorii pe care le-a mai cerut in JUDECATORIE si a fost respinsa ) TRIBUNALUL mi-a dat o solutie favorabila.
Parata a facut APEL
In CURTEA DE APEL , pe aceleasi probe INSTANTA mi-a mai dat inca o data dreptate .
DECI POT SPUNE CA AM IN ACEST MOMENT 3 SENTINTE FAVORABILE OBTINUTE IN 3 INSTANTE PE ACELEASI PROBE.
Intrebare :
Acum ca PARATA, a facut RECURS pentru INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE , credeti ca dupa cele 3 SENTINTE FAVORABILE MIE mai pot avea surprize neplacute ?
Va multumesc mult.
trebuie vazute hotararile.. ce sa va zicem fara a vedea concreet despre ce e vorba? in orice caz, felicitari dvs ca ati castigat pe fond si recurs si bafta in continuare
Cai de atac
adinutza.2008
Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)