avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... intrebare ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

intrebare ?

Dupa ce un DOSAR a stat 2 ani intr-o instanta de fond ( JUDECATORIE ) , (RECLAMANTA uzind de toate procedurile din C.Pr.Civ.pentru a produce dovezi in favoarea ei )am reusit in calitate de PARAT sa am o solutie favorabila .
Parata a facut recurs .
Tribunalul a constatat ca nu a fost competenta material Judecatoria ( CAUZA EVALUABILA IN BANI ) si a anulat sentinta JUDECATORIEI si a retinut dosarul pentru judecare , pe fond ,din nou .
Pe aceleasi probe ( parata a cerut repetatea unor probatorii pe care le-a mai cerut in JUDECATORIE si a fost respinsa ) TRIBUNALUL mi-a dat o solutie favorabila.
Parata a facut APEL
In CURTEA DE APEL , pe aceleasi probe INSTANTA mi-a mai dat inca o data dreptate .
DECI POT SPUNE CA AM IN ACEST MOMENT 3 SENTINTE FAVORABILE OBTINUTE IN 3 INSTANTE PE ACELEASI PROBE.
Intrebare :

Acum ca PARATA, a facut RECURS pentru INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE , credeti ca dupa cele 3 SENTINTE FAVORABILE MIE mai pot avea surprize neplacute ?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ioanandrei , utilizator 10:12, 21 Februarie 2010
trebuie vazute hotararile.. ce sa va zicem fara a vedea concreet despre ce e vorba? in orice caz, felicitari dvs ca ati castigat pe fond si recurs si bafta in continuare
Nimic nu este exclus, insa din ce ziceti nu ar trebui sa aiba sanse reale concrete.

avocat Claudiu Lascoschi
Va multumesc mult !
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie sentinta definitiva masterguni masterguni intrebarea mea este urmatoarea pt ca vad ca nu am fost inteles. am fost inplicat intr-un proces la judecatorie s-a dat o sentinta s-a facut apel si- sa mai ... (vezi toată discuția)
Atacarea deciziei curtii de apel costy1979 costy1979 Cum se mai poate ataca o decizie a unei curti de apel? Curtile de apel au competenta de a judeca un recurs? (vezi toată discuția)
Cai de atac adinutza.2008 adinutza.2008 Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)