avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adeverinta asociatie locatari pentru divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adeverinta asociatie locatari pentru divort

Adeverinta pentru divort
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 09:49, 22 Februarie 2010
buna ziua
da ,adev de la as de prop pentru a dovedi si demonstra ca acolo ati avut ultimul domiciliu comun ...ce nu esste clar
Prin aceasta adeverinta se poate dovedi ca sotul inca are domiciliul acolo.
Din moment ce legea permite ca o persoana sa detina mai multe proprietati, adeverinta de la asociatie nu dovedeste si faptul ca respectiva persoana isi are domiciliul acolo. Astfel x poate locui intr-un apartament din Bucuresti si, in acelasi timp, sa mai detina inca un apartament tot in acelasi oras. El va apare ca proprietar la ambele asociatii. Sau poate fi proprietar, iar domiciliul sa il aiba la o adresa unde nu detine nici o proprietate, fiind luat in spatiu de catre cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu retromusculo retromusculo pot sa-mi schimb domiciliul la o adresa de la tara unde au locuit bunicii mei actualmente decedati daca am acordul tatalui meu care are un testament de la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta asociatia de proprietari ileanaserban ileanaserban Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: tatal meu este in proces de partaj cu mama mea, care a parasit domiciliul acum 20 de ani. Au divortat ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire pentru apartament anl blueelf08 blueelf08 Buna ziua! Locuiesc cu chirie intr-un apartament ANL, cu contract. Centrala pe gaze este ptr intreg blocul (30 de apartamente) iar factura vine la asociatie, ... (vezi toată discuția)