avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... plangere contraventionala?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

plangere contraventionala?

Buna ziua,
as dorii sa stiu daca este prevazut in lege avertizare cu indicator " control radar"si daca da ,in localitatea in care ai fost suprins de radar dar nu este avertizata cu indicator "control radar" poate sa fie motiv de contestatie.Cu respect.
Cel mai recent răspuns: ContSters79960 , utilizator 12:27, 21 Februarie 2010
Poate fi unul dintre cele f.multe dar este destul de subtire.
pentru a reduce viteza in localitate, sau a circula cu viteza legala, aveti nevoie de un indicator "control radar"? motivul lipsei acestui indicator, in formularea unei contestatii a PV, este puierila si instanta ... nu-l va lua in considerare.
daca este radar fix poti desi nu cred ca mai exista momentan. daca este mobil sanse minime.respectarea legi nu tinte daca avertizeaza sau nu acest lucru. tu ai apasat prea tare acceleratia ei te-au prins. daca mai poti plati jumate din amenda este recomandabil. daca nu sau daca risti permisul angajaza un avocat si depuneti contestatie. ai avea ceva sanse dar minime.cu respect si parere de rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contestatie pv radar CristiBH CristiBH Buna seara Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un model pentru intocmirea unei contestatii la un proces verbal de amenda pentru depasirea vitezei ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv viteza! 111mihai 111mihai Buna ziua! In timp ce conduceam autoturismul printr-o localitate, recunosc ca nu eram atent cu ce viteza circulam, am fost oprit de un echipaj de politie. ... (vezi toată discuția)
Contestație pv, radar în localitate, eu în afara acesteia ionut_au ionut_au Bună ziua, Am fost surprins înainte de intrarea într-o localitate din județul Mureș, de către un aparat radar care se deplasa spre ... (vezi toată discuția)