in anul 1970 pentru reconstructia unei case a fost obligatoriu autorizatie de construire consiliul popular a refuzat in 1970 eliberarea autorizatiei pe motivul ca satul respectiv nu era cuprins in schita de sistematizare a comunei dupa care am primit teren in schimb de la c.a.p pe care am construit casa si anexele dupa ce am predat in schimb suprafata de teren de 1200 mp proprietatea mea c.a.p. schimbu intervenind in cadrul proiectului care viza sistematizarea teritorului si localitarilor din romania ulterior inscris in legea 58/1974
1-daca se poate anula acest titlu de proprietate si in ce conditii
Fiind vorba de teren atribuit de CAP pentru edificarea gospodariei, titlul astfel obtinut nu poate fi anulat, in conditiile in care terenul inscris in acest titlu reprezinta categoria curti constructii.
Daca e inscris mai mult teren, deci sunt si alte categorii de teren .... pentru aceste suprafete anularea este posibila la solicitarea vechiului proprietar.
Nu vi se poate anula titlul , mai ales ca puteti invoca si uzucapiunea de 10 ani in cazul in care cineva ar incerca sa va anuleze acest titlu valabil!B-)