'Ministrul Mihai Seitan a precizat ca ministerul intentioneaza sa plafoneze si acordarea tuturor prestatiilor sociale, astfel incat doar persoanele care au realmente nevoie de ajutor sa beneficieze de acesta.'
cine sunt cei care au intr-adevar nevoie de ajutor? cei care nu lucreaza pentru ca le e lene sa lucreze? cei care desi nu stiu sa-si educe copii, fac copii doar pentru ca le da statul bani? rromii care se vor inmulti si mai mult pentru ca pe langa cat fura le mai da si statul bani? de ce sunt nedreptatiti cei care lucreaza cinstit, cotizeaza la stat si au intentia de a-si creste copii, astfel incat sa ajunga oameni educati care sa ajute la bunul mers al societatii atunci vor fi mari? cum putem sa ii facem constienti pe cei care dau legi fara sa cunoasca realitatea, ca fac mult mai mult rau decat cred ei? #-o de ce nu ni se da si noua dreptul la recurs?
E ca in povestea aceea in care se spunea:" cu un ochi rad si cu celalalt plang"!
B-)
Din pacate ministerele sunt pline de persoane angajate nu pe principiul competentei , ci pe principiul apartenentei!B-) Si cu asta am zis totul!
problema si intrebarile sunt ridicate legitim, numai ca in astfel de tara, astfel de legi.De multe ori am impresia ca cei care fac legile in Romania traiesc intr-o alta lume. Singura sansa "recurs" sunt alegerile, dar din pacate nici acolo nu avem solidaritate, opinie in bloc si actiune.Asta e, traim in Romania si asta ne mananca toti nervii...
"Nu exista nici un succes ca sa poata compensa raul pe care o natiune si-l face siesi, cand inceteaza sa ia dreptatea drept lege suprema."
astfel de masuri legislative amintesc de perioada in care impozitele erau mai mari pentru familiile fara copii, perioada in care dreptul de proprietate era "suspectat " de catre stat, perioada in care toti aveam parte din avutia intregului popor .....ce sa mai intelegi ..despre aceasta dreapta -stanga ce pare sa se fi ametit de propria doctrina....
:">bolile societati despre care vorbiti sunt introduse in mod iresponsabil de clasa politica. nu dati cu pietre in seitan, fiinca ele sunt bagate de partidele care se omoara sa dea mai multi bani betivilor,lenesilor,smecherilor ,fetelor de liceu care sunt demult maritate etc.pt ca acestia au votat platformele partidelor cu specific social. si asta nu este de pe vremea lui seitan, ci demult dupa 89
daca nu sunteti de acord ca persoanele enumerate de dvs sa primeasca alocatii de ce va exprimati dezacordul? poate nu ati inteles bine,copii care nu merg la scoala nu primesc alocatii ca si cei care au note mici la purtare este rau acest lucru?