Stie cineva daca este prevazut in codul rutier cat timp trebuie sa-l astepti pe agentul de politie daca ti-a facut semn sa te opresti?
Mai precis pe o strada cu mai multe masini un agent a facut un semn de oprire. Nu stiam daca mi se adreseaza mie sau masinii de langa mine. Am mers mai in fata si am tras pe dreapta, am stationat aprox 5 secunde sa vad daca la mine se referea, si dat fiind ca nu l-am vazut nici pe agent venind inspre mine sinici pe celalalt participant la trafic am concluzionat ca nu la mine se referea si mi-am continuat drumul. Dupa aprox 500 metri m-a ajuns masina politiei din urma si m-au oprit. Drept urmare am ramas fara permis 1 luna.
In momentul in care ati fost oprit,ati tras pe derapta si apoi,vazand ca acesta nu a venit la dvs.in intr-un timp atat de lung,de cinci secunde,ati plecat suparat datorita "incetinelii" acestuia de a vi se adresa.
Dupa aceasta, intrebati cu"nonsalanta" cum si-a permis acesta sa intarzie mai mult decat 5 secunde,atata cat ati fost dvs."dispus" sa il asteptati.
Nu vreau sa va jignesc,dar intrebarea frizeaza ridicolul.
Si ca sa va rapund la intrebare:agentul vine la masinile oprite sa discute cu conducatorii acestora in masura in care termina de discutat cu cei care au fost opriti inaintea dvs.sau intr-o ordine aleatorie,in functie de problemele participantilor la trafic.
Cred ca in viitor veti avea rabdare mai multa !
Nu ma asteptam in mod deosebit la o ironie ci la un raspuns.
Se schimba datele problemei daca spun ca am stat 30 secunde???? cititind cu atentie ce am scris se poate constanta ca mai era un participant la trafic langa mine, care putea fi si el oprit? iar agentul nu mai avea si alte masini oprite.
La asemenea intrebare,asemenea raspuns.
Tocmai vi s-a explicat si mai clar,pana cel care v-a tras pe dreapta,va face semn sa plecati.
Oricum ati judeca gestul dvs,tot ati gresit si nu sunt motive de contestare a masurii.