avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa - cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa - cumul de functii

Buna dimineata!
Se pot obtine tichete de masa de un salariat care este angajat la doua societati comerciale, la una cu norma intreaga si la cealalta cu o jumatate de norma, de la locul de munca unde este angajat cu jumatate de norma? De la locul de munca unde este angajat cu norma intreaga nu primeste tichete de masa.
Dar tichete cadou?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: pacurariu maria , utilizator 08:46, 23 Februarie 2010
Din cate stiu, acordarea de tichete de masa se face numai la locul de munca unde angajatul are declarata functia de baza.
Tichetele de masa se acorda numai la functia de baza . Daca aveti declarata functie de baza locul de munca unde veti o jumatate de norma , atunci puteti primi tichete de masa .
Va multumesc pentru raspunsuri.
Dar functia de baza se poate declara la locul de munca cu norma redusa? Se poate schimba functia de baza, daca pana acum a fost la celalalt loc de munca?
Mulţumesc!
Pentru niste tichete nu va sfatuiesc sa va scimbati norma de baza,aveti mai mult de pirdut pe urma..........#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la tichete de masă? Cohman Marinela Cohman Marinela Am două locuri de muncă la unul lucrez cu normă întreagă iar la celălalt jumătate de normă. De la cel cu jumătate de normă aș putea primi tichete ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ceciliacaruntu ceciliacaruntu Buna ziua , am o intrebare in ceea ce priveste tichetele de masa . Problema este asa : - angajat cu certificat de handicap , CIM la noi cu 4 ore . - acelasi ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Ank27 Ank27 Cate tichete de masa ar trebui sa primeasca un salariat cu norma de 4 ore pe zi?Primeste la fel ca salariatii cu 8h/zi sau se reduce numarul la ... (vezi toată discuția)