avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am dreptul la tichete de masă?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am dreptul la tichete de masă?

Am două locuri de muncă la unul lucrez cu normă întreagă iar la celălalt jumătate de normă.
De la cel cu jumătate de normă aș putea primi tichete de masă dacă la cel cu normă întreagă nu primesc tichete de masă?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 13 Martie 2017
La locul de munca unde sunteti incadrat cu timp partial aveti dreptul numai daca este declarat ca functie de baza.

Normele de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă
Art. 35
In cazul cumulului de functii, tichetele de masa pot fi acordate numai de catre angajatorii unde salariatii in cauza isi au functia de baza, potrivit legii.
Unde am funcția de bază nu se dau tichete de masă (sunt îngrijitoare la o școală).
Atunci puteti schimba , functia de baza la locul de munca unde sunteti incadrat cu timp partial.
Vă mulțumesc!
Dacă schimb funcția de bază la cel cu normă parțială mă poate afecta cu ceva la cel cu normă întreagă?

Alte discuții în legătură

Acordare bonuri valorice maryanel78 maryanel78 Buna ziua, sunt angajata cu norma intreaga in serviciul de stat si mi-am luat un job part-time, intrebarea mea este daca este legal sa primesc bonuri de masa , ... (vezi toată discuția)
2 locuri de munca tichete de masa caataalin caataalin Buna ziua. Am si eu o intrebare. De curand m-am angajat la o societate cu program de 4 ore pe langa jobul cu norma intreaga pe care il am, la aceasta societate ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare jonion180 jonion180 Sunt angajat la stat cu norma intrega si beneficiez de norma de hrana. in timpul liber am inceput activitatea la o firma cu jumatate de ... (vezi toată discuția)