avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... mediere forta de munca
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

mediere forta de munca

Am nevioie de ajutor.
Daca am efectuat recrutare de personal pt.Finlanda , factura emisa este cu TVA sau fara.
Noi firma din Romania am recrutat personal pentru firma straina in cazul nostru filanda.Nu stiu daca au aparut modificari, pt,ca pana anul trecut acest gen de facturi era scutit de TVA
Multumesc

Alte discuții în legătură

Tva achizitie intracomunitara auto rulata Alex Iorgu Alex Iorgu As vrea sa stiu daca pot inmatricula fara sa platesc TVA in Romania, o masina achizitionata pe firma, din Germania, in baza de factura emisa de dealer fara ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare laur17 laur17 Suntem o societate ce are ca obiect de activitate realizarea de site-uri web. Trebuie emisa o factura de prestari servicii (realizare site web) pentru un ... (vezi toată discuția)
Revin la facturarea intracomunitara marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Multumesc pt raspuns,insa mai am o nelamurire si anume: -pt factura emisa pt avansul unei lucrari de prest.serv.in constructie efectuate in Italia de firma ... (vezi toată discuția)