avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare persona cu varsta de peste 45 de ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare persona cu varsta de peste 45 de ani

Salutare.Am varsta de 47 de ani si am doua contracte de munca cu timp partial de 2 ore.Sunt inregistrat la AJOFM cu dosar ca persoana in cautarea unui loc de munca neindemnizabil.Intrebare:o firma ma poate angaja cu un contract de munca cu 8 ore si sa beneficieze subventia de la stat la salarizare si alte facilitati conform legislatiei in vigoarei.Daca se poate si care sunt conditiile.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 13:01, 22 Februarie 2010
Facilitatile fiscale acordate de stat se refera numai la angajarea somerilor.
Dvs aveti calitatea de angajat (chiar si cu timp partial).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoane peste 55 ani xintya73 xintya73 As dori sa stiu ce facilitati sunt pt firmele care angajeaza persoane peste 55 ani?Multumesc. (vezi toată discuția)
Acordare subventie anemaria01 anemaria01 As dori sa stiu in situatia in care doresc sa angajez o persoana 36 ani care momentan nu are un loc de munca si a terminat somajul in urma cu 6 luni , ... (vezi toată discuția)
Subventie pentru angajator aivilale aivilale Am angajat o persoana cu varsta de peste 45 de ani. Cum pot intra in posesia subventiei de la stat? (vezi toată discuția)