avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Subventie pentru angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Subventie pentru angajator

Am angajat o persoana cu varsta de peste 45 de ani. Cum pot intra in posesia subventiei de la stat?
Ultima modificare: Joi, 14 August 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 14 August 2014
Mergeti la AJOFM de unde apartine firma si o sa va dea o lista cu ce documente trebuie sa prezentati pentru a obtine acea subventie.
Obtineti subventia doar daca salariatul era inscris la somaj cum ca isi cauta un loc de munca inainte ca dvs sa il angajati.
Conventie articolul 85 din Legea 76 actualizata - facilitati pentru angajatorii care încadrează în muncă pe durată nedeterminată şomeri în vârstă de peste 45 de ani, unici susţinători ai familiilor monoparentale, persoane cu handicap, şomeri care în termen de cel mult 3 ani de la data angajării îndeplinesc condiţiile pentru pensionare (anticipată sau pentru limită de vârstă), actele le gasiti aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare somer cu varsta peste 45 ani iselin iselin buna ziua, as dori sa stiu ce facilitati au angajatorii care angajeaza someri peste 45 ani pe un post vacant si ce beneficii au angajatii care au fost ... (vezi toată discuția)
Ce avantaj au persoanele peste 45 de ani privind angajarea? snake_val snake_val As dori sa aflu care sunt legile care vizeaza angajarea persoanelor peste 45 de ani si ce facilitati le ofera statul? (vezi toată discuția)
Subventie somaj costicul costicul In care cazuri o intreprindere individuala poate beneficia de subventie pt somaj? (vezi toată discuția)