avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Interogatoriu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Interogatoriu

Buna ziua, ma aflu intr-un proces cu o firma de constructii ( am solicitat rezilierea contractului si returnarea avansului pe care l-am achitat deoarece termenul final de executare a lucrarilor a fost depasit cu aprox. 1 an), s-a ajuns la expertiza tehnica judiciara, si mi s-a spus sa formulez un interogatoriu in scris la care parata (firma de constructii) sa raspunda. Intrebarea mea este: ce rol are acest interogatoriu?
Astept raspunsurile dvs. Multumesc.:-/
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:57, 22 Februarie 2010
Salut,


Daca se admite are rol de proba , in functie de raspunsurile paratului poate constitui o proba ff puternica in favoarea dvs.

Va recomand un avocat pt ca un interogatoriu trebuie facut bine ( am spus mai sus dece ) . un exemplu de intrbare pe care o veti putea pune si care va va ajuta ff mult este : " este adevarat ca aveati termen final la data de X " la intrebarea asta coroborata cu contractul si cu un avocat bun ce alceva ar putea raspunde partea decat " DA " astfel e o culpa probata prin recunoastere de catre parat .....

Recomand cu tarie un avocat pt a sti cum si in ce fel sa formuleze un interogatoriu.


Cu stima
Daca instanta de judecata,suverana in solutionare ,a apreciat util si necesar efectuarea de proba suplimentara expertiza tehnica judiciara,rezulta ca sunt necesare evidentierea de aspecte care coroborate cu faptele ce fac obiectul cauzei pe rol sa coduca la administrarea de probe necesare aflarii adevarului.
Avand in vedere importanta intrebarilor ce urmeaza a fi puse paratei este de preferat contactarea de avocat specialist.
Proba este de o importanta covarsitoare,in evolutia si solutionarea cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza extrajudiciara ContSters315143 ContSters315143 Daca refuz o expertiza tehnica extrajudiciara, pentru ca nu mi se pare subiectiva, pot fi totusi de acord cu propunerea expertului (care a facut-o) in ... (vezi toată discuția)
Numire gresita expert isis1977 isis1977 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: la solicitatea avocatului unei parti, in dosar s-a solicitat proba cu expertiza contabila, fiind numit eu ca expert. ... (vezi toată discuția)
Abuz nikusanitaru nikusanitaru Intr-un partaj judiciar ,anul acesta pe 28.04.2010 instanta a dispus efectuarea unei expertize specialitatea evaluarea proprietatii imobiliare iar in ... (vezi toată discuția)