avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea in munca

un bugetar contractual care a absolvit o facultate inainte sa se angajeze si acum are 2 ani vechime are sau nu dreptu la spor vechime?Anii de facultate se iau in calcul numai la pensie ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:27, 22 Februarie 2010
Anii de facultate constituie stagiu asimilat si este vechime doar la pensie .
Anii de facultate se considera vechime in munca......... dar numai la calcularea pensiei.
Sporul de vechime se acorda ptr activitate efectiva in "campul muncii."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta mihaidtru mihaidtru Buna ziua, Am mai pus intrebari pe acest forum acum un an si am fost foarte multumit si lamurit la data respectiva de raspunsurile clare, pe inteles si ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate gr.ii-vechime in munca LUCHIAN CRISTINA LUCHIAN CRISTINA Buna,am o intrebare legata de pensia de invaliditate.Daca un salariat intre doua perioade active in campul muncii a beneficiat de pensie de invaliditate de ... (vezi toată discuția)
Facultatea se considera vechime? Nico-Lavi Nico-Lavi Buna ziua, sunt inca studenta la zi la UPB si as vrea sa stiu daca pe perioada facultatii am fost angajata dar doar sezonier iar unde m-am angajat mi s-a spus ... (vezi toată discuția)