avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensia de invaliditate gr.II-vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensia de invaliditate gr.II-vechime in munca

Buna,am o intrebare legata de pensia de invaliditate.Daca un salariat intre doua perioade active in campul muncii a beneficiat de pensie de invaliditate de gr.II,pot sa iau acesta perioada in calcul pentru stabilirea sporului de vechime?Pensia de invaliditate gr.II se ia in calcul pentru a stabili sporul de vechime?As vrea va rog sa-mi specificati si baza legala pt stabilirea vechimii in acest caz.
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 14:06, 29 Iunie 2010
Perioada cat a fost la pensie de invaliditate gradul II constituie stagiu asimilat doar pentru calcularea pensiei pentru limita de varsta, nu constituie vechime in munca pentru stabilirea sporului de vechime .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate grad 2 cristy1110 cristy1110 Am pe cineva care este pensionar grad 2 de invaliditate de 35 de ani si in cateva luni ajunge la varsta pensionarii la limita de varsta . Pina in momentul ... (vezi toată discuția)
Important: pensia de invaliditate se va acorda indiferent de stagiul realizat, in toate cazurile in care beneficiarul a fost incadrat in grad de invaliditate laur1979 laur1979 in legatura cu articolul de mai jos sant in aceeasi situatie ce ar trebui sa fac si cui sa ma adresez pentru a rezolva si eu cu pensia de boala? Decizia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua... la multi ani.....asi dori și eu un răspuns la ... Cristea Daniel Cristea Daniel Buna ziua... La multi Ani.....Asi dori și eu un răspuns la o întrebare,mulțumesc : am 18 ani in campul muncii,in anul 1997 am intrat în pensie de ... (vezi toată discuția)