daca le raspunzi ca e prescrisa creanta,o sa-ti raspunda ca vezi doamne,e prescris doar dreptul de a cere exec silita.Baga-i undeva si poate scapi de maculatura inutila in posta.Sfatul meu..........Am avut de-astea.E Kasolventia sau KSI sau alte firme care se acoppera sub inregistrarea cesiunii de creanta prin inregistrarea contractului la Arhiva de Valori mobiliare sau etc.Or luat sau spera la a scoate ceva bani de pe asta.Repet poa sa uite
E intr-adevar KSI, am patit-o si eu...Deci nu e valabil ce sustin ei referitor la ce inseamna prescriptie? Eu le-am zis ca in opinia mea prescriptie inseamna ca datoria nu mai trebuie platita, insa ei sustin ca inseamna doar ca nu ma mai pot da in judecata. Si i-am intrebat ce anume imi pot face atunci, daca nu platesc. Si ei zic ca sunt in Preventel (whatever) si ca ma baga in Biroul de Credite (!!). La care eu le-am zis ca daca fac asta se trezesc cu un proces pe cap. Fie si pentru faptul ca nu le-am dat sub nici o forma acordul de a-mi face datele mele personale publice. Nu intru in detalii cu privire la datorie, eu consider ca am avut dreptate in diferendul cu Mobifon la vremea aceea (1999), iar suma de plata nu e extrem de mare, insa nu vreau sa o platesc de-a dracului. Puteti sa imi dati vreun sfat? Macar sa imi definiti exact termenul prescriptie? Multumesc.