avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA pentru colet din SUA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA pentru colet din SUA

Recent am primit un colet din SUA care continea niste parfumuri comandate online. Valoarea inscrisa pe colet este de aprox 100 euro, mai mica de 150 e deci nu intra sub incidenta platii taxelor vamale, in schimb am platit TVA aferent valorii coletului. Este normal sa platesc TVA aferent valorii unui colet si nu a unei facturi? Mentionez ca in colet nu era nici o factura deci era practic un colet personal cu o anumita valoare.
Cel mai recent răspuns: ContSters136190 , utilizator 12:39, 25 Martie 2010
probabil tva-ul era afernt serviciilor postale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Taxe (vamale,tva, etc) pentru cumparaturi online de pe siteuri din sua lawfull lawfull Buna Stie cineva care sunt actele normative aplicabile in cazul cumpararii de bunuri din magazine online aflate in SUA ? Va rog doar cineva care chiar ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)