Am nevoie de un raspuns urgent. Daca am un credti bancar pe 7 ani, cheltuiala cu dobanda este deductibila sau nu? Conf art 23 alin 4 CF, inteleg ca dobanzile aferente imprumuturilor de la institutiile de credit romane (societati comerciale bancare, in cazul meu) sunt deductibile, neluandu-se in calcul limitarea protrivit gradului de indatorare. Este corect ca aceasta chelt cu dobanda sa fie deductibila? Multumesc mult pt raspuns.
Chiar sunt nedumerita, nu stiu cum sa fac declaratia 101 privind impozitul pe profit. N-am mai avut niciodata cazul asta. De la Administratia Financiara am primit 2 raspunsuri diferite de la 2 persoane diferite, unul ca sunt deductibile, unul ca nu sunt deductibile (caci grad de indatorare este negativ).
Ajutati-ma, va rog! Multumesc mult de tot.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Grad indatorare
ilsssa
Asociatul unic crediteaza firma in25.07.2007 , in baza unui ctr. de creditare pe un an, fara dobanda, cu suma de ex.4000 eur
La 31.12.2007 nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Dobanda
mona_genes
va rog mult ajutati-ma si pe mine . societatea la care lucrez are un credit bancar pe termen scurt .
Pana acum am calculat gradul de indatorare care a iesit ... (vezi toată discuția)