avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Calcul grad indatorare credit bancar 7 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Calcul grad indatorare credit bancar 7 ani

Am nevoie de un raspuns urgent. Daca am un credti bancar pe 7 ani, cheltuiala cu dobanda este deductibila sau nu? Conf art 23 alin 4 CF, inteleg ca dobanzile aferente imprumuturilor de la institutiile de credit romane (societati comerciale bancare, in cazul meu) sunt deductibile, neluandu-se in calcul limitarea protrivit gradului de indatorare. Este corect ca aceasta chelt cu dobanda sa fie deductibila? Multumesc mult pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: MarcelaNeagu , utilizator 19:02, 22 Februarie 2010
Chiar sunt nedumerita, nu stiu cum sa fac declaratia 101 privind impozitul pe profit. N-am mai avut niciodata cazul asta. De la Administratia Financiara am primit 2 raspunsuri diferite de la 2 persoane diferite, unul ca sunt deductibile, unul ca nu sunt deductibile (caci grad de indatorare este negativ).
Ajutati-ma, va rog! Multumesc mult de tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad indatorare ilsssa ilsssa Asociatul unic crediteaza firma in25.07.2007 , in baza unui ctr. de creditare pe un an, fara dobanda, cu suma de ex.4000 eur La 31.12.2007 nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Reevaluarea unui credit la inchiderea exercitiului financiar ioan.morosan ioan.morosan Va adresez urmatoarea intrebare: In cazul in care o societate comerciala inregistreaza diferente de curs valutar nefavorabile (cheltuieli) din reevaluarea ... (vezi toată discuția)
Dobanda mona_genes mona_genes va rog mult ajutati-ma si pe mine . societatea la care lucrez are un credit bancar pe termen scurt . Pana acum am calculat gradul de indatorare care a iesit ... (vezi toată discuția)