avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Se pot transfera autorizatiile de functionare pensiune ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Se pot transfera autorizatiile de functionare pensiune la I.I.?

Am un SRL cu activitate "cazari de scurta perioada ,vacante" intr-un cuvant o Pensiune.Dupa multe eforturi anul trecut am primit toate autorizatiile de functionare.ACUM as vrea sa imi fac o Intreprindere Individuala INTREBARE printr-un contract intre SRL si I.I. pot sa transfer valabilitatea autorizatiilor ca apoi sa suspend activitatea SRL-ului?
MUltumesc
Cu respect Adrian Ittu
nu se poate, acestea trebuie obtinute pe I.I , care este o entitate (institutie) separata, diferita, si nu are nimic a face cu srl-ul ...;)
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2010
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se paote trece de la srl la i.i. ??? light_207 light_207 Buna ziua, Revin cu o intrebare: Se poate trece de la SRL la I.I.??? Daca da, va rog sa imi spuneti de ce acte este nevoie pentru acest lucru. Va ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un asociat unic al unei firme in p.f.a.? radita martonfi radita martonfi se poate transforma un asociat unic al unei firme in P.F.A. ?Daca cum se procedeaza? radita martonfi (vezi toată discuția)
Clarificari juridice: se pot transfera autorizatiile de la srl la pfa? RAD  EMIL RAD EMIL am avut un srl cu cod CAEN 5520 cazari in turism care a functionat cu toate autorizatiile de functionare la zi si cu clasificare a structurii de cazare si cu ... (vezi toată discuția)