avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie de functionare de la primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie de functionare de la primarie

buna ziua, vreau sa deschid o placintarie, imi puteti spune ce documente sunt necesare pt obtinerea autorizatiei de functionare de la primarie? spatiul pt punctul de lucru e luat cu chirie si e vb de un spatiu comercial. de ce alte avize mai am nevoie? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 09:28, 23 Februarie 2010
Postati aceasta intrebare la Discutii juridice / societati comerciale.

Noi - pe-aici - ne ocupam cu contabilitatea. Iar contabilii nu se ocupa cu autorizatii de functionare si alte avize. Este bine sa tineti minte acest lucru pentru viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa deschid un studio de fitness, problema acte Alexu17 Alexu17 Vreau sa deschid un studio de fitness, in Iasi, doar clienti personali pe baza de programare. Nu sala clasica cu aparate.Precizez ca nu comercializez nimic. ... (vezi toată discuția)
Obtinere aviz de functionare de la primarie de catre pfa Delia Cazacu Delia Cazacu Buna ziua! Sunt PFA din 2009- pe coafura, am un post inchiriat intr-un salon. In acel salon suntem 6 PFA, care am inchiriat diferite posturi de lucru (coafura, ... (vezi toată discuția)
Fezabilitatea srl mondanicolaetoma mondanicolaetoma vreau sa deschid un srl cu obiect vanzare cu amanuntul magazin mixt, in mediul urban, vad moderat,1. ce stoc marfa imi trebuie ptr inceput? 2 angajati+adm, ... (vezi toată discuția)