Am mare nevoie de un model de proiect de divizare firma.
Trebuie sa divid o firma care are in acest moment asociat unic.
La firma mama vor fi 2 asociati (cel unic si altul nou). La firma noua care va lua fiinta va fi asociat unic cel care a fost in firma mama.
Sper ca am fost destul de explicita.
pentru aprobarea Normelor metodologice privind reflectarea în contabilitate a principalelor operaţiuni de fuziune, divizare, dizolvare şi lichidare a societăţilor comerciale, precum şi retragerea sau excluderea unor asociaţi din cadrul societăţilor comerciale şi tratamentul fiscal al acestora
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 1012 din 03/11/2004
si
Norma metodologică din 17/09/2004
privind reflectarea în contabilitate a principalelor operaţiuni de fuziune, divizare, dizolvare şi lichidare a societăţilor comerciale, precum şi retragerea sau excluderea unor asociaţi din cadrul societăţilor comerciale şi tratamentul fiscal al acestora
Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 1012bis din 03/11/2004
pentru aprobarea Normelor metodologice privind reflectarea în contabilitate a principalelor operaţiuni de fuziune, divizare, dizolvare şi lichidare a societăţilor comerciale, precum şi retragerea sau excluderea unor asociaţi din cadrul societăţilor comerciale şi tratamentul fiscal al acestora
si
privind reflectarea în contabilitate a principalelor operaţiuni de fuziune, divizare, dizolvare şi lichidare a societăţilor comerciale, precum şi retragerea sau excluderea unor asociaţi din cadrul societăţilor comerciale şi tratamentul fiscal al acestora
si
Desfintare srl
ionica_42
Am sa va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu o problema
Doresc sa desfiintez un SRL (asociat unic) fara datorii si as dori sa stiu ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)