avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie... prelungita pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie... prelungita pentru cresterea copilului

am o intrebare daca se poate baietelul meu implineste 2 anisori in aprilie anul acesta si nu am cu cine sa-l las acasa ,ca eu sa pot incepe serviciul:">:">#-o nu imi pot prelungi concediul cu inca un an.
mentionez nu este bolnav dar nu am cu cine sa-l las acasa


multumesc
Cel mai recent răspuns: lacri88 , utilizator 21:28, 22 Februarie 2010
Aveti dreptul pentru inca un an la concediu fara plata pentru cresterea si ingrijirea copilului (art.62 CCMN).
va multumesc frumosss

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sta acasa pana cand implineste fetita mea 3 ani, fara plata ? akinom0440 akinom0440 Buna ziua, am fost in concediu de crestere copil pana la 2 ani, din aprilie m-am intors la serviciu, iar pe fetita mea am dus-o la gradinita. Intre timp ea ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu legal de crestere copil in varsta de pana la 2 ani oliviamarcov oliviamarcov daca se poate, si daca da, in ce conditii poate fi prelungit concediul legal, platit, de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Reantoarcerea la munca din maternitate baciu loredana baciu loredana buna ziua as avea si eu o intrebare copilul meu implineste 2 ani in 9 septembrie si eu ar trebui sa ma intorc la munca din pacate nu am in grija cui sa las ... (vezi toată discuția)