avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de functii - concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de functii - concediu de odihna

Buna seara,

Am doua contracte individuale de munca la doua unitati diferite, ambele cu norma intreaga. Intrebarea este daca pot beneficia de concediu de odihna platit atat de la unitatea unde functionez cu functia de baza, cat si de la cealalta unitate.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:17, 22 Februarie 2010
Desigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna la doua locuri de munca jombi jombi Buna seara, Va rog frumos sa imi spuneti daca un angajat care lucreaza la o scoala si la un spital poate beneficia de concediu de odihna la ambele locuri de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru angajat in cazul a 2 contracte de munca elisa_2000 elisa_2000 Buna ziua O lamurire va rog. In cazul in care am angajat pe norma de 4 ore/zi, iar angajatul mai are un contract de munca la alta institutie cu program de 8 ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru doua contracte, la bugetari Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua! Daca un salariat angajat intr-o unitate sanitara, beneficiaza de doua contracte individuale de munca: unul cu timp normal de lucru si unul cu timp ... (vezi toată discuția)