avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cum demonstrez ca marfa o produc eu?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cum demonstrez ca marfa o produc eu?

Buna ziua!
Doresc sa-mi infiintez un pfa (in jud Arges) cu norma de venit, domeniul , dar am o mica problema....cum demonstrez ca marfa o produc eu? Daca mai e nevoie de vreo licenta care sa ateste ca sunt producator, aprox., ce costuri suplimentare implica?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:30, 23 Februarie 2010
Intocmind rapoarte de productie. Cat despre licenta depinde ce produceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene certificat producator versus pfa / ii bdany bdany Buna ziua, Daca ati puteti sa ma ajutati si pe mine cu cateva lamuriri, in ceea ce priveste accesarea fondurilor europene pe masura 121. In acest moment ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat eco21 eco21 o intreprindere individuala care are ca obiect de activitate - cultivarea legumelor- si este la norma de venit, se incadreaza la exceptiile privind utilizarea ... (vezi toată discuția)