avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

Buna ziua,

Am o rugamintela dvs. daca ma puteti ajuta cu un raspuns, societatea unde lucrez se afla in insolventa, a dat afara personal in baza art.65 Cod Muncii, persoanele care pleaca pot solicita salrarii compensatorii in baza art.78 CCM? Deoarece angajatorul invoca mereu legea 85/2006...orice solicitare a angajatilor nu se poate efectua invocand L.85/2006, s-a solcitat absentarea 4 4 ore pe zi in baza art 74 al.3.. si nu a acord acest beneficiu invocand L85/2006.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii in procedura insolv buburuza buburuza Buna ziua, Am o rugamintela dvs. daca ma puteti ajuta cu un raspuns, societatea unde lucrez se afla in insolventa, a dat afara personal in baza art.65 Cod ... (vezi toată discuția)
Durata de munca in preaviz....in cazul soc. aflata in procedura insolventei buburuza buburuza Buna ziua, Poate ma puteti ajuta si pe mine, firma pentru care lucrez, i s-a deschis procedura insolventei, prin urmare da afara din personal, in conf cu art. ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala cu art.65 alin (1) coroborat cu art.73 din codul muncii antoheionel antoheionel Sunt inginer de industria lemnului din anul 2004. Ieri am primit o notificare din partea conducerii firmei ca sunt concediat cu art. 65 alin (1) coroborat cu ... (vezi toată discuția)