avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... SALARII COMPENSATORII IN PROCEDURA INSOLV
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

SALARII COMPENSATORII IN PROCEDURA INSOLV

Buna ziua,

Am o rugamintela dvs. daca ma puteti ajuta cu un raspuns, societatea unde lucrez se afla in insolventa, a dat afara personal in baza art.65 Cod Muncii, persoanele care pleaca pot solicita salrarii compensatorii in baza art.78 CCM? Deoarece angajatorul invoca mereu legea 85/2006...orice solicitare a angajatilor nu se poate efectua invocand L.85/2006, s-a solcitat absentarea 4 4 ore pe zi in baza art 74 al.3.. si nu a acord acest beneficiu invocand L85/2006.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:35, 24 Februarie 2010
L 85/2006 este o lege speciala si ca urmare prin derogare de la Codul muncii si CCM vi se acorda doar un preaviz de 15 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii buburuza buburuza Buna ziua, Am o rugamintela dvs. daca ma puteti ajuta cu un raspuns, societatea unde lucrez se afla in insolventa, a dat afara personal in baza art.65 Cod ... (vezi toată discuția)
Durata orelor de munca in preaviz-soc. aflata in insolventa buburuza buburuza Buna ziua, Poate ma puteti ajuta si pe mine, firma pentru care lucrez, i s-a deschis procedura insolventei, prin urmare da afara din personal, in conf cu art. ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru salarii compensatorii cristinutza_alexa cristinutza_alexa azi am primit un fel de decizie de desfiintare a postului de lucru cu 15 zile de preaviz(societatea este in insolventa).mentionez ca domeniul de activitate al ... (vezi toată discuția)