Pentru obtinerea licentei de transport de la ARR, societatea de transport trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
" articolul 136, litera e) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
e) in functie de forma juridica de organizare:
(i) copie legalizata a ultimului bilant contabil inregistrat la administratia financiara, din
care sa reiasa ca societatea comerciala are un capital propriu in valoare de minimum
50.000 euro pentru acoperirea eventualelor daune provocate clientilor, rezultate din
efectuarea activitatii; in situatia in care societatile comerciale sunt nou-infiintate,
capitalul propriu va fi inlocuit cu capitalul subscris si varsat; in situatia in care capitalul
propriu, respectiv capitalul subscris si varsat nu acopera aceasta valoare, se va
completa cu scrisoare de garantie bancara;"
Eu sunt in situatia in care sunt obligat sa deschis scrisoare de garantie bancara, caci nu indeplinesc primele 2 conditii, intrebarea mea este in favoarea cui deschid aceasta scrisoare in conditiile in care la un transport am mai multi furnizori si locuri de descarcare diferite???
Va multumesc
buna seara,
dupa cate stiu in completarea celor spuse de dvs. se poate face asigurare.- pe diferenta de suma.
in cta stiu sigur ca cei de la arr au legaturi cu astfel de societati de transport si asigurare.
cauta in orasul tau persoane/societati care se ocupa de cursurile de atestare a parsoanelor de coordonare transport sau cum se numesc si acolo gasesti toate filiera si actele necesare.
stima