avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... amenintare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

amenintare

am depus o cerere de majorare a pensiei alimentare si fostul meu sot imi trimte pe e-mail tot felul de amentari: ca ma da in judecata pt. ca sant o mama denaturata, ca sant curva, ca nu ingrijesc copilul,ca ma face cu noroi la servici si in plus o terorizeaza si pe fiica mea.Tot ce sustine el nu este adevarat si as vrea sa stiu daca pot sa il dau in judecata pentru calomnie si amentari la viata si cariera mea.
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2010
ro4teen, utilizator
Cel mai recent răspuns: ro4teen , utilizator 11:19, 23 Februarie 2010
da.. faceti plangere pentru amenintare si anexati si copii de pe mailurile primite.. sper ca le a-ti pastrat, nu? calomnia inca nu exista..presupune punerea in practica a amenintarii.. toate cele bune va dorim
Multumesc frumos.Da, le-am pastrat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in familie justme8 justme8 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un rasp. la urmatoarea problema: am facut o plangere la politie catre o persoana care are probleme psihice (probleme pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ... nici nu stiu cum să încep. trec printr-o situație ... Cri3u Cri3u Bună ziua ... nici nu stiu cum să încep. Trec printr-o situație greu de inteles pentru o familie normală care nu a avut niciodată probleme de acest gen ( ... (vezi toată discuția)
Amenintare, insulta, calomnie- ce ma sfatuiti sa fac? nastaseclaudia37 nastaseclaudia37 BUNA ZIUA, CAND AVEAM 14 ANI AM CUNOSCUT O PERSOANA CARE, TOTAL DEZINTERESAT, M-A AJUTAT IN VIATA. MI-A DAT SFATURILE POTRIVITE, M-A SPRIJINIT, MI-A FOST UN ... (vezi toată discuția)