avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obiect de inventar pierdut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obiect de inventar pierdut

Un coleg si-a pierdut telefonul iar seful meu nu vrea sa il impute. Cum procedez in acest caz?????

Astept un raspuns.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 22:48, 11 Februarie 2007
sa aduca alt telefon la fel chiar daca ar fi defect
dar tu nu il poti scoate din inventar doar pentru ca a disparut.....act justificativ ce pui?
Si daca aduce un telefon defect??????

Multumesc pt.raspuns.
ma gandesc... daca face PV de casare?
Aduce un telefon defect, pe care ulterior puteti sa-l casati. Daca seful accepta si semneaza procesul verbal de casare, este ok.
si daca nu mai aduce telefonul defect si face direct procesul verbal care e problema? oricum seful stie ca telefonul a fost pierdut. doar nu-ti cere cineva sa pastrezi resturile

Alte discuții în legătură

Casare mijl fixe maryblanaru maryblanaru Pentru scoaterea din functiune si casare prinn valorificarea mijl fixe cate comisii se numesc? pentru fiecare etapa a casarii cate o comisie sau doar o comisie ... (vezi toată discuția)
Procedura casare mijloace fixe si obiecte de inventar noiembriesm noiembriesm Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru casarea unor mijloace fixe si obiecte de inventar. In mod normal se ... (vezi toată discuția)
Obiectele primite pe inventar iulianalabont iulianalabont buna, lucrez la o institutie de stat si am primit un aparat electronic pe inventar. problema este ca eu nu mai detin acest aparat dintr-un motiv anume si ... (vezi toată discuția)