Buna ziua, vreau sa va intreb ce se intampla in cazul in care la mine in bloc se va face reabilitarea termica si eu nu sunt de acord si totodata nu sunt dispus sa platesc ?
Reabilitarea termica reprezinta o dispozitie in vigoare ,care nu este conditionata de dispozitia tertilor
Mai mult exista localitati in care pentru implementarea si concretizarea proiectului,
autoritatea locala suporta inclusiv cota aferenta proprietari
Pentru mai multe opinii parcurgeti cu atentie sectiunea asociatii de proprietari
Daca sunteti singurul care nu isi da acordul atunci documentatia ceruta de lege nu poate fi completa si prin urmare orice operatiune de acest gen devine o simpla "izolare termica" si nu "reabilitare termica".
Acesti termeni sunt de foarte multe ori confundati desi se refera la notiuni diferite.
Totusi ce motive concrete va determina sa va opuneti?
Motivele sunt urmatoarele:
1.Lucrarea este de "mantuiala" din ceea ce am vazut la blocurile de langa mine si din cele spuse de locatarii acelor imobile.
2. Pretul este supraevaluat , defapt costurile reale sunt mult mai mici
3. Eu personal mi-am facut izolatie termica in casa , deci nu am nevoie de izolarea lor termica .
In parte,aveti perfecta dreptate
Putini dintre beneficiarii anveloparii mult laudate ,cunosc consecintele ,mai ales acelea total neplacute,mult mediatizate nu de mult .
Ar trebui comunictate concret de catre autoritati si unitatile care se ocupa cu aceste anvelopari ,de riscurile majore la care se supun imobilele beneficiare ale anveloparii termice.
Interventie moderator
Am inchis acest topic deoarece mai este unul deschis in topul sectiunii, pe aceasta tema. E bine sa postati acolo problemele si raspunsurile ca sa putem avea o concentrare mai mare si mai exhaustiva a acestei teme.