avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social

Locuiesc la tara impreuna cu fata mea . Nu sunt casatorita dar traiesc in concubinaj ,iar cel cu care traiesc nu vrea sa ceara ajutor social. Din acest motiv primaria mi-a sistat si mie plata ajutorului. Intrebarea mea este daca acest lucru este legal? Precizez ca sotul meu actual nu are nici un venit. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:17, 23 Februarie 2010
1. Cred ca primaria nu procedeaza corect.
2. Intrati pe [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de ajutor social? monita86 monita86 buna ziua.as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutorul social. locuiesc in concubinaj cu tatal copilului meu,cu copilul de numai 2 anisori,in casa socrului ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara sau ajutor social blueeyes56 blueeyes56 Buna seara, am 2 copii in varsta de 9 ani , locuiesc la tara, si nu am posibilitatea de a merge la serviciu din cauza copiilor, sunt divortata primesc de la ... (vezi toată discuția)
Ajutor familie monoparentala mihaelas83 mihaelas83 buna ziua, am divortat anul trecut si am in crestere fetita minora;in sentinta de divort este specificata pensia alimentara, in cuantum de 243,75lei, pe care ... (vezi toată discuția)