avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare disciplinara

Dupa efectuarea unei cercetari disciplinare a carei decizie este doar un avertisment,
perioada de suspendare este considerata vechime in munca, se platesc contributiile la stat ?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 14:15, 23 Februarie 2010
Daca decizia nu prevede altfel,perioda se considera vechime si se achita obligatiile aferente
Salariatul a avut contractul de munca suspendat pe perioada cercetarii disciplinare ?
da. contractul a fost suspendat legal
E cam mica sanctiunea fata de necesitatea suspendarii cim pe durata cercetarii disciplinare . Este putin cam interpretabil . Art.52 din Codul muncii prevede ca se poate suspenda cim din initiativa angajatorului " pe durata cercetarii disciplinare prealabile, in conditiile legii"
Cat priveste vechimea in munca eu consider ca perioada suspendarii nu constituie vechime in munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim pe durata cercetarii disciplinare smeagull smeagull Buna ziua, Am urmatoarea speta (teoretica, doar): Pe durata cercetarii disciplinare, angajatorul poate suspenda cim al celui cercetat. Sa presupunem ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim lexa_80 lexa_80 Buna, pe ce perioada poate fi suspendat un cim, pe motiv de cercetare disciplinara, sau nu exista reglementari in aceasta privinta. (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca bia95 bia95 Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti cate zile poate fi suspendat contractul de munca pentru cercetare disciplinara? (vezi toată discuția)