avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul de incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul de incadrare

Se pot majora drepturile salariale in cursul anului 2010 la personalul contractual in momentul promovarii in grad profesional?(promovarea a avut loc deoarece s-a desfiintat treapta de salarizare, avansarea a avut loc de la economist 3 la economist 2).
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:06, 23 Februarie 2010
Nu s-a facut promovare, ci reincadrarea pe functii, fara afectarea drepturilor salariale, conform art. 30 din legea 330. In anul 2010 se pastreaza (sau asa ar trebui) venitul avut in dec. 2009 (mai putin salariul de merit)...Chiar daca s-ar face promovari anul acesta, salariul trebuie stabilit prin echivalare cu functii similare din institutie, pentru ca grilele anterioare au fost abrogate, iar coeficientii nu au intrat inca in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare dianab268 dianab268 Se pot majora drepturile salariale in cursul anului 2010 la personalul contractual in momentul promovarii in grad profesional?(promovarea a avut loc deoarece ... (vezi toată discuția)