avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salariul de incadrare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salariul de incadrare

Se pot majora drepturile salariale in cursul anului 2010 la personalul contractual in momentul promovarii in grad profesional?(promovarea a avut loc deoarece s-a desfiintat treapta de salarizare, avansarea a avut loc de la economist 3 la economist 2).
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 17:12, 23 Februarie 2010
Va rog postati la Discutii juridice. Posibilitatea de majorare a drepturilor salariale are doar valente juridice si nu tine de contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de incadrare dianab268 dianab268 Se pot majora drepturile salariale in cursul anului 2010 la personalul contractual in momentul promovarii in grad profesional?(promovarea a avut loc deoarece ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
Avansarea in trepte Mihaela Lobont Mihaela Lobont Buna ziua, Lucrez in administratia publica si am fost avansata din 2 in 2 ani conform legislatiei in vigoare. Ultima avansare in treapta a fost in aprilie ... (vezi toată discuția)