avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expertiza contabila extrajudiciara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expertiza contabila extrajudiciara

daca in luna decembrie 2009 la o firma s-a efectuat o expertiza contabila extrajudiciara de marire a capitalului social dar la registrul comertului merge abia in februarie 2010 eu in contabilitate cand fac inregistrarile de marire capital social in dec 2009 sau februarie 2010?
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 18:20, 25 Februarie 2010
Capitalul social se majoreaza din aporturi nu din expertiza.Probabil ati majorat capitalul de ct.455 si vi s-a solicitat o nota contabila cu viza unui expert.Nota se inregistreaza in decembrie 455-1011 si in februarie 1011-1012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare capital social margele margele se poate majora capitalul social al unui srl cu sumele creditate de catre administrator si care sunt notele contabile care se fac in aceasta situatie? Va ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social prin conversia imprumutului scorus69 scorus69 Buna sera va rog sa mi spuneti daca se poate face majorare capital social cu suma imprumutata de asociat catre firma si existenta in contul 4551.Daca da ce ... (vezi toată discuția)
Acoperirea pierderii din anul precedent Flavius1984 Flavius1984 In cazul in care societatea înregistrează pierderi, datorită unui mediu economic nefavorabil . Eu m-am gandit la o varianta, insa nu stiu cat de corect ... (vezi toată discuția)