avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interdictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interdictie

Am hotarare de partaj definitiva si irevocabila. In spatiul care imi revine prin partaj locuieste fiica mea si prietenul ei iar fostul meu sot vine cand vrea si pleaca la fel. Ba mai mult, atunci cand merg la fata, el cauta mereu motiv de cearta si imi spune de fiecare data ca el este proprietar si eu nu am ce sa mai caut acolo. Stiu ca pot face o actiune de interdictie dar, nu stiu care este baza legala. Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: steffy_967 , utilizator 17:57, 24 Februarie 2010
Sotului dvs.,prin hotararea de partaj i s-a stabilit un spatiu in imobil/apartament sau acesta v-a fost atribuit in totalitate dvs. ?
Eu nu stiu ce stiti dvs. dar este atat de greu sa obtineti o hotarare de interdictie a lui incat va costa enorm un avocat care sa se priceapa la asa ceva.
Incercati sa consultati un avocat care sa vada daca nu cumva nu aveti nicio sansa deoarece el vine la fiica.
Discutile si variantele pot fi foarte multe si daca cineva v-a spus ca este simplu probabil ca va reprezenta intr-un proces pe care il pierdeati pe bani putini.
Variantele utile pot fi altele si nu ceea ce stiti dvs...

avocat Claudiu Lascoschi
In imobil da, dar nu in apartament. Lui i-a fost atribuit demisolul, unde exista intrare separata, iar mie etajul 1 si 2 care deasemenea are intrare separata.
El nu considera ca vine la fiica. De primavara pana toamna tarziu locuieste in Arges, la o alta proprietate si iarna vine in Bucuresti si sta in spatiul alocat mie prin partaj. Nu m-ar deranja daca nu ar face pe stapanul. Au fost cateva ocazii in care pe mine m-a dat afara din casa spunand ca el este stapan acolo iar fetitei ii creaza diverse probleme prin modul lui de comportare si prin dezordinea pe care o lasa in urma lui. Trebuie sa existe o cale de ai interzice accesul in acel spatiu.
Da, din ce ziceti el nu are dreptul, dar trebuie sa vada un avocat hotararea instantei pentru a se cunoaste sigur situatia juridiica.
Daca nu are drept de proprietate si nici alt drept dupa cum ziceti, nu are nici dreptul de a intra.Nu ii deschideti usa si gata.
Trebuie cunoscute toate amanuntele pentru a se gasi o solutie juridica concreta.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Terasa bloc PREDA MELANIA PREDA MELANIA Buna ziua , administartorul de la blocul nostru a dat un anunt pe internet ca vrea sa vinda terasa blocului fara a intreba locatari blocului. (Avantajos ! ... (vezi toată discuția)
Executare silita+scoatere persoana din spatiu liviklivik liviklivik stimati avocati, am divortat acum 2 ani, casa mi-a revenit mie prin act de partaj in notariat, fostul meu sot isi primeste partea lui, casa este trecuta in ... (vezi toată discuția)
Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)