Am hotarare de partaj definitiva si irevocabila. In spatiul care imi revine prin partaj locuieste fiica mea si prietenul ei iar fostul meu sot vine cand vrea si pleaca la fel. Ba mai mult, atunci cand merg la fata, el cauta mereu motiv de cearta si imi spune de fiecare data ca el este proprietar si eu nu am ce sa mai caut acolo. Stiu ca pot face o actiune de interdictie dar, nu stiu care este baza legala. Ma poate ajuta cineva?
Cred ca fiecare trebuieste sa locuiasca in spatiul care i-amfost atribuit.Chemati executorul judecatoresc sa puna in executare hotararea sau pur si simplu schimbati broasca de acces in spatiul care va aprtine ,dar cred eu ca alte aspecte va ghideaza comportamentul,dar aceasta va priveste.
Va multumesc pt raspuns. Cred ca singura solutie este, dupa cum spuneti si dvs., schimbarea incuietorilor de la usile de acces. Fortarea acestora, de catre el, duce la violare de domiciliu si implicit deschiderea unui dosar penal.
Va multumesc inca odata. Toate cele bune.
Terasa bloc
PREDA MELANIA
Buna ziua , administartorul de la blocul nostru a dat un anunt pe internet ca vrea sa vinda terasa blocului fara a intreba locatari blocului. (Avantajos ! ... (vezi toată discuția)