avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... eliberarea conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

eliberarea conditionata

AM SI EU O INTREBARE...DUPA CAT TIMP DE LA EXECUTAREA UNEI CONDAMNARI SE POATE CERE ELIBERAREA CONDITIONATA?E VORBA DE O COMDAMNARE CU EXECUTARE A 2 ANI DE INCHISOARE,SENTINTA DEFINITIVA{CONDUCEREA CU PERMISUL ANULAT},REGIMUL ESTE SEMIDESCHIS.VA MULTUMESC.ASTEPT RASPUNSURI...
Cel mai recent răspuns: mady70 , utilizator 17:02, 9 Martie 2010
Depinde daca presteaza sau nu, o munca.
Buna seara. In cazul pedepsei cu inschisoarea , care nu depaseste 10 ani, se poate face cerere pentru eliberarea conditionata, insa numai dupa ce condamnatul a executat cel putin 2 treimi din durata pedepsei .Pentru a exista sansele ca cererea sa ii fie admisa, condamnatul trebuie sa fi fost staruitor in munca si dea dovezi temeinice de indreptare.
DA O SA PRESTEZE O MUNCA.E VORBA DE O ACTIVITATE DE TAMPLARIE IN CADRUL PENITENCIARULUI.INTREBAREA ESTE DUPA CE PERIOADA DE EXCUTARE A PEDEPSEI SE POATE CERE ASTA?MULTUMESC
~ Conținut șters la cerere ~
VA MULTUMESC.AUZISEM CA IN NOUL COD PENAL S-AU FACUT CEVA MODIFICARI!!

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza anul de pedeapsa intr-un penitenciar? GEOSTOIAN GEOSTOIAN Buna ziua,nu stiu daca m-am exprimat chiar bine in titlu dar va pot povesti cazul meu.Am doi frati care se afla in arestul politiei de 3 luni.inca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Maitreyia Maitreyia Prietenul meu a fost condamnat la 5 ani inchisoare pentru ucidere din culpa. In momentul in care s-a dat sentinta definitiva, nu se afla in tara si nu exista o ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata loricag loricag buna ziua am si eu o intrebare:sotul meu a primit o pedeapsa de 9 luni inchisoare la care sau adaugat 3 luni pentru ca avea din urma o condamnare cu suspendare ... (vezi toată discuția)