avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... eliberarea conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

eliberarea conditionata

AM SI EU O INTREBARE...DUPA CAT TIMP DE LA EXECUTAREA UNEI CONDAMNARI SE POATE CERE ELIBERAREA CONDITIONATA?E VORBA DE O COMDAMNARE CU EXECUTARE A 2 ANI DE INCHISOARE,SENTINTA DEFINITIVA{CONDUCEREA CU PERMISUL ANULAT},REGIMUL ESTE SEMIDESCHIS.VA MULTUMESC.ASTEPT RASPUNSURI...
Cel mai recent răspuns: mady70 , utilizator 17:02, 9 Martie 2010
Si mai este o conditie esentiala ca sa treaca de comisie: sa nu aiba abateri disciplinare si sanctionate in penitenciar.
Interventie moderator: va rog sa ramaneti acolo unde ati deschis topicul. Si scrieti cu litere mici. Multumesc.

mady70 a scris:

AM REVENIT DIN NOU CU INCA O INTREBARE...AM INTELES CA ELIBERAREA CONDITIONATA IN CAZUL UNUI CONDAMNAT LA 2 ANI ,POATE FI CERUTA SI LA 8 LUNI FARA 56 ZILE!VREAU SA MENTIONEZ CA LUCREAZA NUMAI DIN DATA DE 1.03.2010, A FOST RETINUT IN DATA DE 28.12.2009 PTR EXECUTARE.DECI POATE FII ELIBERAT CINDITIONAT DUPA TERMENUL DE MAI SUS???MULTUMESC.ARE UN COMPORTAMENT BUN SI A AVUT PANA ACUM RAPOARTE BUNE.

deci revin cu inca o intrebare!eliberarea conditionta la 8 luni fara 56 zile se poate face si in acest caz?a fost arestat in 28.12.2009 si presteaza munca doar din data de 01.03.2010.are rapoarte bune,un comportament exemplar....deci poate cere eliberarea conditionata???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza anul de pedeapsa intr-un penitenciar? GEOSTOIAN GEOSTOIAN Buna ziua,nu stiu daca m-am exprimat chiar bine in titlu dar va pot povesti cazul meu.Am doi frati care se afla in arestul politiei de 3 luni.inca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Maitreyia Maitreyia Prietenul meu a fost condamnat la 5 ani inchisoare pentru ucidere din culpa. In momentul in care s-a dat sentinta definitiva, nu se afla in tara si nu exista o ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata loricag loricag buna ziua am si eu o intrebare:sotul meu a primit o pedeapsa de 9 luni inchisoare la care sau adaugat 3 luni pentru ca avea din urma o condamnare cu suspendare ... (vezi toată discuția)