Logic va puteti prevala de acea fraza din Codul Muncii unde se zice ca societatea este obligata sa informeze angajatii cu privire la situatia financiara... nu stiu acum exact articolul, dar va dati seama ca angajatorul poate sa prezinte orice situatie.... unde o sa-l reclamati? Nu are sens....! Sau poate chiar este o situatie mai proasta financiara si dvs ( ma refer si la colegi) ar trebui sa dati divada de solidaritate. E o idee... Numai bine.
Daca vorbiti despre acest fapt la o firma privata raspunsul este da. Ptr ca acesta a facut o intelegere cu sindicatul si se presupune ca sindicatul este ales de catre angajati si atunci acest sindicat a explicat acest lucru angajatilor. Nu stiu sa existe ceva legal prin care sa oblige angajatorul privat sa acorde in continuare bonuri de masa daca acesta nu mai are posibilitati financiare...!
Este vorba de o firma privata. Lipsa posibilitatilor materiale ar trebui dovedita printr-un act financiar, pus la dfispozitie sindicatului sau angajatilor?
Bonuri de masa ?
victorp
Buna seara ,
Am o serie de intrebari legata de numarul bonurilor de masa acordate pe luna unui salariat :
-cite bonuri este normal sa primesaca lunar un ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa
Alin thoth
Buna ziua . La firma unde lucrez se dau bonuri de masa si ni sa spus ca daca nu ne ducem sambata la munca o sa ni se opreasca bonurile pe toata saptamana... Au ... (vezi toată discuția)