avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... aportul unei fundatii poate fi exclusiv in natura?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

aportul unei fundatii poate fi exclusiv in natura?

Buna ziua,
As dori sa stiu daca aportul unei fundatii poate fi exclusiv in natura?

Stiu ca Ordonanta nr. 26/2000 prevede ca activul patrimonial initial al fundatiei trebuie sa includa bunuri in natura sau
in numerar, a caror valoare totala sa fie de cel putin 100 de ori salariul minim brut pe economie...
In natura sau
in numerar...cu interpretati?

multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 25 Februarie 2010
Patrimoniul initial poate fi alcatuit din aportul in natura si/sau in bani al fondatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrimoniu fundatie haribu haribu \"Activul patrimonial initial al fundatiei trebuie sa includa bunuri in natura sau in numerar, a caror valoare totala sa fie de cel putin 100 de ori salariul ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu intial fundatie camye camye buna, as dori sa infiintez o fundatie,Intrebarea mea este: un lot de pamant donat poate constitui o parte din patrimoniul initial (ca si bun in natura)? (vezi toată discuția)
Fundatii si asociatii ! ITD ITD va rog sa-mi spuneti care este suma minima necesara(capital social/patrimoniu)pentru infiintarea unei fundatii sau asociatii?Si inca ceva.Este adevarat ca si ... (vezi toată discuția)