avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

lucrez la o firma si nu mi-am primit salariu de 2 luni si vreau sa imi dau demisia dar imi este teama ca nu am sa mai primesc bani pentru care am muncit. se poate face ceva in situatia mea, ma pot adresa unei institutii sau sunt la mila patronului?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 11:20, 24 Februarie 2010
in cazul dv. demisia nu este o solutie. sesizati ITM-ul local cu problema dv. si in cazul in care nu se rezolva nimic formulati o actiune la Tribunal pentru obligarea societatii la plata salariilor restante. actiunea este scutita de taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara Madalin196 Madalin196 Am si eu o problema nu mi-am primit salariul de 2 luni si din cate ne zic prea curand nu o sa ii primesc( in aceasta situatie este toata firma circa 50 ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului camipisi camipisi Buna ziua. D e 2 luni nu am mai incasat salariul decat cate 100 ron la o saptamana doua. As vrea sa renunt la job, deoarece sunt sigura ca nu voi mai primi ... (vezi toată discuția)
Plata salariu ContSters155784 ContSters155784 Buna seara! mi-am depus demisia in urma cu 2 saptamani si am efectuat preavizul pana acum. Sefa m-a sunat sa merg sa las cheia (lucram la un bar) si sa plec ... (vezi toată discuția)