lucrez la o firma si nu mi-am primit salariu de 2 luni si vreau sa imi dau demisia dar imi este teama ca nu am sa mai primesc bani pentru care am muncit. se poate face ceva in situatia mea, ma pot adresa unei institutii sau sunt la mila patronului?
in cazul dv. demisia nu este o solutie. sesizati ITM-ul local cu problema dv. si in cazul in care nu se rezolva nimic formulati o actiune la Tribunal pentru obligarea societatii la plata salariilor restante. actiunea este scutita de taxa de timbru.
Buna seara
Madalin196
Am si eu o problema nu mi-am primit salariul de 2 luni si din cate ne zic prea curand nu o sa ii primesc( in aceasta situatie este toata firma circa 50 ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului
camipisi
Buna ziua. D e 2 luni nu am mai incasat salariul decat cate 100 ron la o saptamana doua. As vrea sa renunt la job, deoarece sunt sigura ca nu voi mai primi ... (vezi toată discuția)
Plata salariu
ContSters155784
Buna seara! mi-am depus demisia in urma cu 2 saptamani si am efectuat preavizul pana acum. Sefa m-a sunat sa merg sa las cheia (lucram la un bar) si sa plec ... (vezi toată discuția)