avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna seara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna seara

Am si eu o problema nu mi-am primit salariul de 2 luni si din cate ne zic prea curand nu o sa ii primesc( in aceasta situatie este toata firma circa 50 angajati)ne mint mereu ca saptamana viitoare ca nu le-au intrat banii in cont . Daca imi dau demisia mai am sanse sa primesc banii?sau ce trebuie sa fac ca sa ii primesc?astept raspuns. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Tania D , Consultant resurse umane 20:42, 25 Februarie 2010
demisia nu este o cauza pentru a primi salariile restante. pentru rezolvarea situatiei sesizati ITM-ul local si, in cazul in care problema nu se rezolva, formulati si depuneti o actiune avind ca obiect plata drepturilor salariale restante la Tribunal. actiunea este scutita de taxa de timbru.
faptul ca va dati demisia nu il scuteste pe angajator sa va dea drepturile salariale restante, faceti o sesizare la itm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie alexy192004 alexy192004 lucrez la o firma si nu mi-am primit salariu de 2 luni si vreau sa imi dau demisia dar imi este teama ca nu am sa mai primesc bani pentru care am muncit. se ... (vezi toată discuția)
Sesizare la itm (neplata salariului) CristinaDee CristinaDee Buna seara, Daca ma poate lamuri cineva in legatura cu o reclamatie pe care as vrea s-o depun la ITM. (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante nelutu177 nelutu177 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Sunt angajat la o firma si intampin probleme in recuperarea drepturilor salariale. De 2 luni ni se promite ca vor fi bani ... (vezi toată discuția)