Nu sunt 100% sigura,insa cred ca acest tip de contract (Contract de barter) presupune un schimb de publicitate contra produse si servicii
Obiectul contractului de barter (schimb de publicitate contra produse si servicii) il reprezinta schimbul de produse sau servicii dintre Prestator si Beneficiar, astfel: Prestatorul va presta pentru Beneficiar serviciile de publicitate iar Beneficiarul va livra Prestatorului, in contrapartida, produsele sau serviciile mentionate si descrise in contract.
Contractul de "barter" este practic un contract de schimb sau un contract cu plata in natura, dupa caz. El nu se limiteaza la publicitate, ci poate fi intalnit pentru orice produse sau servicii. Ce anume va intereseaza?
CONTRACTUL DE BARTER preupune o operatiune comerciala prin care se efectueaza un schimb de marfuri avand valori echivalente, eliminandu-se transferul de sume de bani intre participanti.
Contract barter
Dana Marin
Buna ziua,
Am incheiat un contract barter. Firma respectiva solicita acum sa facem reciproc facturi pentru suma contractului. Este corect asa? Unde pot citi ... (vezi toată discuția)
Contracte
mgeorgiana
Buna ziua,
cum se numeste contractul cand cineva iti da in folosinta un spatiu si tu in schimb ii dai spre folosire un echipament???????
am si eu nevoie ... (vezi toată discuția)