avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... PFA - accesare fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

PFA - accesare fonduri europene nerambursabile

Buna ziua,

Sunt un PFA - domeniul consultanta finaciar-contabila si audit contabil - si ma intereseaza daca pot accesa fonduri europene nerambursabile si care sunt programele respective in vederea: organizarii de cursuri pt formare profesionala, obtinerii dotarilor pt formare profesionala (ex: aparatura audio -video,calculatoare, imprimante, xerox-uri, video proiectoare, server transmitere) sau realizarii anumitor programe programe de constientizare: diminuare /eliminare coruptie.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Fonduri u.e. - covrigarie Aleex123 Aleex123 Buna seara , am citit ceva despre aceste fonduri europene si se zice ceva si despre un CREDIT ..... in cazul meu daca sunt student ... am 24 de ani ... nu am ... (vezi toată discuția)
Somaj- cursuri de recalificare elensita elensita Am fost profesor pana in august 2011, iar acum, datorita sistemului, nu am prins post si, drept urmare mi-am depus dosarul la somaj.Doresc sa stiu in cat timp ... (vezi toată discuția)
Ce master as putea face? ionut921 ionut921 Buna ziua. Daca am terminat facultatea de administratie publica ce master as putea face? M-am gandit sa fac unul in contabilitate.M-ar ajuta sa ocup un post de ... (vezi toată discuția)