Buna ziua. ma numesc claudiu si sunt din sibiu.am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta. In zona unde locuiesc se va construi un viaduct. am primit o solicitare de vanzare catre primarie a unei parti de teren in suprafata de 50 mp din proprietatea mea ,necesari proiectului de utilitate publica. acum de vandut trebuie sa-l vand nu prea am ce face, intrebarea mea e cat pot sa cer si care ar fi suma maxima pe care as putea sa o obtin, tinand cont ca mp in zona e aproximativ 150 euro. va multumesc
Puteti cere si de 100 de ori mai mult si se negociaza. Acest pret poate fi mult mai mare decat pretul pietii pentru ca dv nu scoateti terenul la vanzare, nu doriti sa-l vindeti, va strica din terenul mare pe care poate-l folositi mai bine intreg si nu-l mai puteti folosi lafel de bine prin vanzarea unei mici suprafete...
Au fost si mai sunt asemenea situatii la extinderea pistelor de aeroport sau pentru construirea si devierea unor sosele. Au fost prezentate si de mediile de informare. Unele negocieri dureaza de cativa ani tocmai pentru ca preturile in aceste situatii sunt mult mai mari decat pretul pietii.