avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice primaria doreste sa cumpere parte din terenul meu pt ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

primaria doreste sa cumpere parte din terenul meu pt constructie viaduct

Buna ziua. ma numesc claudiu si sunt din sibiu.am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta. In zona unde locuiesc se va construi un viaduct. am primit o solicitare de vanzare catre primarie a unei parti de teren in suprafata de 50 mp din proprietatea mea ,necesari proiectului de utilitate publica. acum de vandut trebuie sa-l vand nu prea am ce face, intrebarea mea e cat pot sa cer si care ar fi suma maxima pe care as putea sa o obtin, tinand cont ca mp in zona e aproximativ 150 euro. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:10, 25 Februarie 2010
Solicitati pretul zonei. Daca nu accepta, trebuie sa ve exproprieze si atunci o expertiza va dovedi ca aveti dreptate si veti fi despagubit la justa valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren catre primarie. cat pot sa obtin ? claupet.ro claupet.ro Buna ziua. ma numesc claudiu si sunt din sibiu.am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta. In zona unde locuiesc se va construi un viaduct. am primit o ... (vezi toată discuția)
Urmaresc sa cumpar un teren, vecinii care au vandut acea parcela ... allexif allexif Urmaresc sa cumpar un teren, vecinii care au vandut acea parcela locuiesc chiar langa si spun ca primaria va lua o parte din acel teren(aproximativ 200mp) in ... (vezi toată discuția)
Teren vicii ascunse vioneica43 vioneica43 Am cumparat in 2018 un teren in Poiana Brasov in suprafata de 1000 mp , pe care in CF este mentionata o servitute aferenta unor imobile . Pe terenul nostru ... (vezi toată discuția)