avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii directe
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii directe

Buna ziua,
Lucrez intr-o institutie publica si am o nelamurire legata de achizitiile directe:(. De aceea intrebarea mea este: "Este neaparat nevoie ca bugetul sa fie aprobat la momentul lansarii achizitiei directe prin SEAP?"
Mi-ar fi de mare ajutor un document oficial (un raspuns de la ANRMAP, sau orice altceva).
In speranta primirii unui raspuns,
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: aly_ely23 , utilizator 16:40, 24 Februarie 2010
NU.
Puteti efectua achizitii directe conform art. 37, alin.1) din Legea 500/2002, din fonduri proprii, cu respectarea art.19 din OUG 34/2006.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
vlad nicolae, moderator
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda donigao donigao Buna ziua, In ce conditii o autoritate contractanta poate face o achizitie pe baza de comanda? Aceasta optiune este conditionata valoric sau/si de natura ... (vezi toată discuția)
Program anual achizitii publice ContSters15910 ContSters15910 Buna ziua, Programul anual al achizitiilor publice cuprinde si cumpararile directe sau doar procedurile de achizitie publica prevazute de OUG nr.34/2006? ... (vezi toată discuția)
Procent achizitii patalina patalina Buna dimineata! Exista un procent , din achizitiile publice facute de o institutie publica, de achizitii directe si achizitiicu publicare online sau ... (vezi toată discuția)