avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate cumparata cu legea 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate cumparata cu legea 112

Vreau sa cumpar un spatiu cumparat in baza legii 112. Problema apare ca notarul cu care am vorbit mi-a spus ca nu-l pot cumpara fiindca exista dosar de revendicare la PMB. Cu toate acestea eu imi asum toate riscurile acestei achizitii, intrucat aceasta va fi facuta in familie, adica fostul meu sot vrea sa-i vanda fiicei noastre spatiul care i-a revenit lui in urma partajului, partaj care a ramas definitiv si irevocabil.
Va rog, daca cineva ma poate ajuta in acest sens.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 18:12, 24 Februarie 2010
pai daca vreti sa cumparati si notarul va sugerat sa nu si dv. spuneti ca totusi e o.k si o veti face, nu vad ce sfaturi v-am mai putea da...:rolleyes:
Interesati-va de stadiul dosarului la Primarie. Altfel, e nula vanzarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea112+legea voiculescu cristiantheo cristiantheo Buna ziua! Este vorba de un apartament cumparat in 1997 cu legea 112. Prin 2001 au aparut niste mostenitori care au dat in judecata pmb si pe 2.12.2008 au ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare apartament legea nr.112/1195 diamo diamo Buna ziua. Am un apartament de 4 camere in Bucuresti, achizitionat cu plata in rate prin Legea nr.112/1995.As dori sa aflu dupa cat timp acesta poate fi ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament Pop Anca Diana Pop Anca Diana Buna ziua, impreuna cu sotul meu am cumparat acum cativa ani un apartament. Sotul meu nu mai doreste sa aiba nici un bun (fie el mobil sau imobil) in ... (vezi toată discuția)