avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii impozitul pe tichete cadou
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

impozitul pe tichete cadou

buna! Vreau sa stiu daca este corect sa ni se opreasca impozitul pe tichetele cadou din aprilie.2009, tocmai acum. Care din tichete se impoziteaza??
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 20:03, 24 Februarie 2010
Tichetele cadou se impoziteaza. Daca nu au facut-o atunci, atunci trebuie sa o faca acum :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou Gabriela-M Gabriela-M Tichetele cadou date in anii 2008 si 2009 se impoziteaza ? Sindicatul spune ca NU, iar cei de la financiar spun DA. Sunt cadru didactic, am primit tichete ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa inregistrate ca datorie pentru lunile aprilie, mai iunie 2009 carmen mihai carmen mihai Prevederile OUG 58/2010 se aplica si pentru tichetele de masa care au fost inregistrate ca datorie catre salariati, tichete aferente lunilor: aprilie, mai, ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou - imputarea sumelor reprezentand impozit, cas, cass, fond somaj vivi50 vivi50 de ce mi se imputa o valoare de bani pentru faptul ca la primirea unor tichete cadou nu s-au oprit valorea privind impozit, contributii de asigurari sociale, ... (vezi toată discuția)